Friday, February 15, 2013

Result.

Sejak dari aku ambik kadiaq dekat shah alam hari tu sampai lah semalam, kadiaq xpernah lupa ingatkan aku pasal tarikh result exam keluar.

'awak, 15 hb result keluar tau'

'oh ye?'

Aku ni sebagai hasben yang prihatin aku laynkan aje lah. Sebenarnya aku selalu je percaya yang kadiaq ni genius. Jadi poyo je dia nak risau pasal result dia kan.

'result boleh tengok midnight ke pagi esoknye?'

'malamnye dah boleh'

So tadi pagi aku bangun pukul 6. Supposely aku nak bangun pukul 4, tapi terlajak pula. Kahkah. Mati.

Rupanya kadiaq dah eksaited nak suruh aku tengokkan result dia malm tadi, tpi ku tertidur pulak. Haha. -.-'

So. Dah tengok. Just like what i expected from him, mcam aku cakap,, dia genius. :)

1 more semester to go. InsyaAllah lepas tu aku resign jadi hasben. Hahaha :)

Tahniah awaaaaaak!!! *gigit tangan*

2 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

tahniah jugak =) hehehe tetibe kan :D

shida said...

Heheehe. Mekassey!! Tolong jawabkan tetibe. Haha